EMPRESA  |  HISTÒRIA  |  SOSTENIBILITAT  |  PRODUCCIÓ  |  PRODUCTE  |  QUALITAT  |  CONTACTAR

titolemp_esp.jpg

Visió, missió i valors

La qualitat és el
concepte que defineix la manera de ser de trefinos

 

Des de fa més de dos-cents cinquanta anys, Trefinos elabora taps de suro per al sector vitivinícola amb una filosofia basada en el respecte per la natura, i en l’aplicació d’avançades tecnologies per assegurar la màxima qualitat del producte i donar així resposta a les necessitats dels cellers de les més prestigioses zones enològiques d’arreu del món.

La nostra missió és traslladar el suro de l’arbre a l’ampolla amb el màxim respecte per tots els elements que prenen part en el procés: respecte pel bosc, per la matèria primera, pel pelador que extreu l’escorça de la surera, per la tradició, per la història, pel producte que nosaltres elaborem, i pel client final. 

Aquest concepte es complementa amb una altra màxima de l’empresa: la sostenibilitat. La nostra línia d’actuació vol contribuir a la conscienciació mediambiental de la societat mitjançant una gestió forestal responsable, que garanteixi a llarg termini la conservació dels boscos i la bona productivitat de la sureda, així com tot el teixit social que sustenta.

El nostre eix d’actuació s’articula al voltant de tres conceptes clau que ens donen valor afegit: la vocació de lideratge, la recerca de la confiançadels clients i el compromís amb la societat i el medi ambient.

arbre_mans.jpg

Compromís

Per ser una empresa capdavantera en la producció de taps, ens cal ser molt responsables envers la matèria primera que ens ofereix la natura

La nostra vocació de responsabilitat amb el medi ambient ens ha portat a incorporar, dins de l’estratègia d’aprovisionament, la compra de matèria primera en boscos certificats FSC® i en aquells que compleixen amb la legislació vigent.

Només d’aquesta manera garantim que l’extracció del suro per a l’elaboració dels nostres productes contribueixi a la preservació dels valors ecològics, econòmics i socials del bosc. 

Pensem que aquest és l’únic camí per tal d’assegurar el futur de la natura i el de la nostra pròpia indústria.

mans_nen_NO.jpg

Tres principis bàsics de la gestió forestal sostenible:

1. Persistència de la massa:
Assegurar la regeneració, de manera que els nostres nets i els nets dels nostres nets segueixin gaudint d’aquest bosc. 

2. Multifuncionalitat:
Aprofitar racionalment tots els bens i serveis que el bosc ens ofereix.

3. Sostenibilitat econòmica: 
Maximitzar la rentabilitat econòmica a llarg termini: que les produccions del bosc superin les inversions que es fan en ell.

Aquests tres principis s’aconsegueixen aplicant un pla de gestió racional des del punt de vista forestal, i amb els sistemes de certificació forestal que tenim a Europa els quals n’asseguren  l’acompliment.

grafic.png